Glamsbjerg
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 25. september 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 25. september 2023

DR1

06:25  

Drømmehaver (2)
Drømmehaver (2) Mange drømmer om at være i den dejligste have. Claus Dalby har sin egen drømmehave, hvorfra han i dag vil vise et lille trick, der forlænger staudernes blomstringsperiode med en hel måned. Vi besøger en børnefamilie, der har indrettet deres vedligeholdelsesfrie have på en måde, så der er plads til både ild, vand og marokkopuder. Landskabsarkitekten tager os med til en historisk have på Fyn, der er et rent pralestykke. Vi følger også udviklingen af den nyanlagte have, hvor arkitektens planteplan skal godkendes af familien. Og endelig skal vi besøge en familie, der har flyttet husets rum ud i haven, i dag ser vi nærmere på det udendørsbibliotek med plads til fordybelse. Sendt første gang 18.04.10

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang en test fra Diabetesforeningen. en hjernetest fra Alzheimerforeningen og sidste indslag er om at passe på havmiljøet.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN På et pressemøde i dag præsenterer regeringen sit oplæg til de trepartsforhandlinger, der begynder i denne uge. Der er på forhånd lagt op til et lønløft på 2.500 kroner til fire store faggrupper.

07:15  

Babettes Gæstebud med Brdr. Price (2:2)
Babettes Gæstebud med Brdr. Price (2:2) Vil det lykkes Brødrene Price at genskabe Karen Blixens berømte middag ned til mindste, nørdede detalje? De to brødre har trænet og eksperimenteret i dagevis. Nu skal de få alt til at klappe, når 10 meget forventningsfulde gæster kommer til middag på Rungstedlund. Blandt gæsterne er blandt andet Susse Wold, Margrethe Vestager, Peter Lund Madsen, Puk Damsgaard og Eske Willerslev Lykkes selve genskabelsen? Smager det godt? Og bliver middagsselskabet en succes? Værter: Adam og James Price

08:15  

Dyrelivet døgnet rundt
Dyrelivet døgnet rundt Tysk naturprogram fra 2020. (Wildlife 24) Der sker meget på et døgn. Når vores verden går fra den ene yderlighed til den anden. Her følger vi dyrelivet i 24 timer - fra smuk fuglesang i de tidlige morgentimer til pattedyr, der søger skygge i middagsheden eller køler sig ned i floden, indtil mørket kryber ind, og rovdyrene går på jagt efter mad.

DR2

06:20  

Deadline
Deadline Hvad er en skattelettelse værd, hvis ens mor eller far ligger på et plejehjem med våd ble i 12 timer? Sådan lød det retorisk fra Mette Frederiksen for få år siden. Nu bebuder regeringen så ekstra skattelettelser oveni de allerede annoncerede - og det får fagforeninger, socialdemokratiske borgmestre og byrødder til på stribe at kritisere Socialdemokratiet for at løbe fra det slogan, der ellers har lydt de sidste 20 år. Nemlig at det er et valg mellem velfærd eller skattelettelser. Astrid Berg spørger minister Kaare Dybvad, hvordan der kan være råd til ekstra skattelettelser, når store dele af dem, der driver velfærden oplever besparelser?

06:50  

Deadline
Deadline Han overtog et parti i dyb krise, indgik et regeringssamarbejde med gamle arvefjender, blev syg, blev rask igen og erklærede så det, der engang var blå blok, død. Jakob Ellemann-Jensen har været formand for Venstre i fire begivenhedsrige år. Men har han nu sat en klar og langsigtet kurs for partiet? Det spørger Issa Mahmoud Jeppesen ham om i Deadline.

07:20  

Deadline
Deadline Alternativet har smidt MF'eren Theresa Scavenius ud af Folketingsgruppen. Årsagen er samarbejdsproblemer og ikke politiske uenigheder, lyder forklaringen. Forkert, siger Scavenius, der siger, det handler om, hvorvidt Alternativet skal være et protestparti eller ej. Deadline spørger politisk leder Franciska Rosenkilde om, hvorfor der ikke er plads til Scavenius i et parti, der vil skabe en ny politisk kultur, hvis de to parter ellers er enige om politikken. Ligesom Theresa Scavenius skal svare på, hvorfor det ikke er hendes samarbejdsevner, men Alternativets politiske linje, der skiller dem ad.

07:45  

Deadline
Deadline Elon Musk styrer den globale samtale på platformen X, hjælper Nasa med at sende astronauter ud i rummet og giver Ukraines hær internet i krigen mod Rusland. I disse dage er Elon Musk manden, alle taler om, og samtalen har lige nu en ny bog som fikspunkt. Den verdenskendte biografist Walter Isaacsson har skrevet den på baggrund af to års personlig adgang til techmogulens liv. I Deadline kan du høre Isaacson fortælle, hvad han har lært om Elon Musk, og så taler Issa Mahmoud Jeppesen med en professor i statskundskab om de problemer, der knytter sig til en mand som Musk, der har så meget magt, men ingen demokratisk legitimitet.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet III (6)
Ramasjang Mysteriet III (6) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (26)
Ernest & Celestine (26)

06:10  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13)
Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13) Mehmet kommer ind med sin bamse Memo, der skal have fjernet sting efter en blindtarmsoperation. De fjernes med saks og pincet. Bagefter hjælper Mehmet med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med kræft. Den har kræft i en knogle og får kemoterapi. Bamselægen Sandra og Mehmet skal se de nyeste billeder af den kræftsvulst, som bamsen har ved en knogle i sit ben. Ved at sammenligne det nye billede med et ældre billede kan de se, at svulsten er blevet mindre. Det er gode nyheder for det betyder, at medicinen virker, og at bamsen er i bedring. Forhåbentligt er svulsten snart helt væk.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne
Motor Mille og Børnebanden - Huller på bukserne Motor Mille bliver fanget i vindmøllen, så Børnebanden må sætte missionen i gang alene. Langemand vil lave huller på de voksnes bukser. Bjørk bliver opdaget og må gemme sig, da hun vil snuppe dem tilbage. Oscar og Theo lægger fælder for at slippe væk fra håndlangerne og befri Bjørk.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:14  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:35  

Hey Duggee (14)
Hey Duggee (14)

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14)

08:30  

Mission Valhalla (6)
Mission Valhalla (6) Thors hammer er væk! Thors magiske hammer Mjølner, der måske er gudernes stærkeste våben i kampen mod de onde jætter. Det er ikke så godt, hvis Thor ikke har sin hammer, når dommedag måske er nær. Sammen med den modige, jordiske heltinde Hilde drager kærlighedsgudinden Freja ud for at skaffe Thors hammer tilbage. For Valhalla!

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:09  

Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug?
Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug? Verden er i tøjkrise. Der bliver produceret mere og mere nyt tøj, og levetiden for vores tøj bliver mindre og mindre. Meget tøj ender bagerst i skabet, på en losseplads i Afrika eller til forbrænding. Men hvor stort er problemet egentlig?

09:15  

Husdrømme X (10:10)
Husdrømme X (10:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) På bare en måned skiller Elise og Johnny et helt hus ad, som de har fundet gratis i en tilbudsannonce. Med mottoet om at investere tid i stedet for penge kan drømmen om det ultimative selvbyggeri nu begynde, da det nedtagne hus bliver forvandlet til noget nyt! Men hvis det var hurtigt at rive et hus ned, viser det sig at være meget sværere at bygge det op igen.

09:15  

Curlingklubben på Færøerne 2:4 - Du lyder som en seriemorder
Curlingklubben på Færøerne 2:4 - Du lyder som en seriemorder Curlingklubben er blevet udstyret med hver sin fiskestang, men hvem af dem imponerer de to garvede færinger med sine fiske-skills? Og hvorfor lyder Maria som en seriemorder, der er i gang med at begå sit første mord?

09:15  

Curlingklubben på Færøerne 3:4 - Åh bad med kollegaer, mums!
Curlingklubben på Færøerne 3:4 - Åh bad med kollegaer, mums! Curlingklubben skal surfe for første gang, men udfordringerne starter allerede på land, fordi... våddragter. Dagen slutter med en tur i vildmarksbad - men hvordan er det egentligt at bade med en kollega? Mums eller weird?

10:15  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) Temperaturen på gården stiger, og der anlægges en Middelhavsinspireret siddeplads i den beskyttede indergård. Det er også tid for Tareq Taylors hjemmeavlede måltid, men høsten på gården er ikke, som han håbede på. Malin Persson renoverer gamle udemøbler, John Taylor undersøger, hvordan stedmoderblomsterbedet har det, og Pernilla Månsson Colt tager imod Eva fra Småland, som ankommer med en stopfyldt bil.

10:35  

Min have III (5:8)
Min have III (5:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) Hos Marita i Ørsta i det vestlige Norge vokser grøntsagerne gevaldigt, og det er hendes brug af urin, der gør forskellen. Marita kan ikke få klatrestativer nok, og hendes mand, Kåre, bygger en lille pergola til klatreplanterne. Deltag også i gartner Steinars gødningsskole.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (21:25)
Antikkrejlerne XXIV (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:13  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den frygtindgydende Nilkrokodille. På sin rejse møder han en flok tantalus aber, som har været oppe at slås. Han møder også en mærkværdig fugl med et hoved som en hammer samt nogle meget sure elefanter.

09:35  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (11)
Cirkusliv i savsmuld (11) Sebastian kan ikke finde på nye dyre numre til sommerens forestilling. Cirkusdirektøren hjælper Sebastian med at få gode ideer godt hjulpet af Signe og Brasnik, som har købt elefant hullahopringe på et loppemarked.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at slangen lugter med tungen? Ta' med Lille Nørd på slangeeventyr og se, om Anders og Katrine er ligeså gode som snogen til at fange fisk i vandet.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - U
Skæg med bogstaver - U Afsnit U I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant U, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et ur i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med U.

11:50  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - Rentabelt eller spild af tid
Bonderøven 2020 - Rentabelt eller spild af tid Endelig er den nye hegnsmaskine kommet hjem til Kastanjegården. Og det varer ikke mange minutter, før den skal vise sine evner. For alle kneb skal tages i brug, hvis hønsene skal holdes ude af blomsterbedet. Og så vil Frank lave sin egne punktfundamenter, hvis det altså kan betale sig......

12:45  

Nak & Æd - et rensdyr i Island (7:10)
Nak & Æd - et rensdyr i Island (7:10) Sæson 4 (2013). Det er august, og Jørgen og Nikolaj er taget til det østlige Island med drømmen om at skyde et rensdyr. De får kyndig hjælp fra deres helt egen rensdyrhvisker og fra en særlig lille mand, som har fulgt med i kufferten hele vejen fra Danmark... Men det er noget af en udfordring, for Island er stor, rensdyrene er gode til at gemme sig, og Jørgen og Nikolaj skal igennem lange køreture og sågar en manddomsprøve, inden de overhovedet nærmer sig lejren... Og selv derfra er der lang vej mod et rensdyr. Se med om det lykkedes, eller om de to vikinger må gå i krig med et fårehoved i stedet for rensdyr. Sendt første gang 27.11.13

13:25  

I hus til halsen XI (2:9)
I hus til halsen XI (2:9) En række diskusprolapser har gjort det umuligt for Dan at blive boende i sit hus i Jebjerg - både fysisk og økonomisk. Men det er op ad bakke med kun to fremvisninger på seks år! Derfor sætter designeren Søren Vester, ejendomsmægleren Line Franck og tømreren Dennis Lindequist alt ind på at få huset solgt. Det strømmer til med folk, der vil hjælpe Dan. For nu er det tid til at hjælpe manden, der altid har været der for andre.

13:25  

I hus til halsen XI (3:9)
I hus til halsen XI (3:9) Seniorsergenten Gitte vil flytte sammen med sin kæreste og har i ni år uden held prøvet at sælge sit landsted. Men det skal der laves om på. Så nu melder venner, naboer og familie sig til tjeneste i lange geledder. Ejendomsmægleren Line Franck kanaliserer sin indre soldat, tømreren Dennis Lindequist kommer med tips til at bygge plantekasser, og designeren Søren Vester finder det mørkeste hjørne i Jylland.

14:25  

Kender du typen? 2016 (3)
Kender du typen? 2016 (3) Hvilken kendt dansker er rummelig nok til at lade sin ægtefælles havenisser fylde i haven? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor værten Mads Steffensen også stiller en særlig gave på højkant, hvis livsstilseksperterne svarer rigtigt på et vigtigt spørgsmål. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:05  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

12:25  

Ramajetterne II (9)
Ramajetterne II (9) Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

12:49  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

12:55  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Team Tornado køre imod Fodboldnørderne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på et savværk og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:25  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

13:35  

Sofus (3)
Sofus (3) Sofus lander hos Hugo, der bor i Sverige. Hugo har astma og skal til lægen. Det er ikke altid lige sjovt at skulle undersøges, men Hugo klarer det flot og bagefter får han lov til at undersøge Sofus med lægens rigtige udstyr. Hjemme leger Hugo med sin gode ven og Sofus laver 'Sofussjov' med dem begge. Dagen slutter med fredagsguf, godnathistorie og en gave fra Hugo til Sofus.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

13:55  

Oda Omvendt II (2)
Oda Omvendt II (2) Oda Omvendt er bekymret over, at Balder har fundet sit sorte tøj frem igen. I børnehaven har Stine og de andre børn det sjovt med at lege med ler, men Amalie fra Allerhøjeste sted har pålagt Balder alle opgaver i børnehaven, og hun truer med at lukke børnehaven, hvis børnene ikke lærer at have travlt. Derfor herser både Balder og Stines fædre med hende og vil ikke lade hende lege færdigt. Men Stine henter hjælp hos Oda Omvendt, og med Odas tidszapper får Stines fædre et ordentlig skud børnetid, så alle bliver glade. Men så får Balder en lumsk idé.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

14:40  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Mord med dr. Blake IV (3:8)
Mord med dr. Blake IV (3:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

15:05  

Mord med dr. Blake IV (4:8)
Mord med dr. Blake IV (4:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

16:05  

Mord med dr. Blake IV (5:8)
Mord med dr. Blake IV (5:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

17:05  

Jordemoderen VI (3)
Jordemoderen VI (3) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:55  

Antikduellen (6:12)
Antikduellen (6:12) Antikduellanterne Mette Flauenskjold og Ronni Veng handler i Nykøbing Sjælland. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Mette Flauenskjold, som sælger tapeter og retro fra forretningen MP Tapet, og Ronni Veng, der står bag Genbrug Silkeborg og Vengs Genbrug og Design på Nørrebro i København. Og i dag jagter de skatte i Nykøbing Sjælland.

DR2

17:25  

Familien Asbæk (5:6)
Familien Asbæk (5:6) Det kræver sin kvinde at komme ind i Asbæk-klanen og få sin egen plads. Tania forbereder en udstilling med den danske kunstner Evren Tekinoktay, mens Betina klargør åbningen af Arden Asbæk Gallery, som skal ligge i forlængelse af Martin Asbæk Gallery. Og så tager familien til en af verdens største kunstmesser, Art Basel i Schweiz, hvor Thomas ærligt fortæller om det at være bipolar.

17:55  

Fremtidens drømmeboliger: Min bæredygtige oase (2:4)
Fremtidens drømmeboliger: Min bæredygtige oase (2:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Vi bytter hjerner
Karlas Fantalastiske Klasse - Vi bytter hjerner Da Karla og Ib går sammen ind på et afspærret toilet for at tisse, sker der noget meget mystisk.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder Støvfnug-lokomotivet + Vovserne redder trætoppenes travere.

16:55  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

17:10  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Bamselægen Sandra og Portør Ole er i ekstra festligt humør denne dag. Det er nemlig nytårsaften, og mange har fået lov til at fyre fyrværkeri af. Men husk sikkerhedsbriller! Rajs bamse, Hopla, har nemlig glemt sine og har fået krudtstøv i øjet. Heldigvis har Bamselægen Sandra og Portør Ole de helt rigtige midler til at få øjet godt igen. Portør Ole forærer dem også en lille gave, så de sikkert kan fyre raketter af på årets sidste dag.

17:25  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvorfor har en tiger striber? Hvordan kan det være, at vi kalder det et spejlæg? Og hvorfor får vi hikke? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! Majas bedste veninde, Lovisa, er på besøg. Men tiden går som sædvanligt alt for hurtigt, og vips så skal Lovisa hjem. Maja er træt af, at de aldrig kan lege færdig, og må tænke sig godt om for at finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre.

17:45  

Stop!
Stop! Det er sengetid, men Maja er slet ikke træt. Hun prøver alle de tricks af, der findes, for at blive længere oppe, men far viser hverken nåde eller forståelse. Hun må tage drastiske midler i brug for at få ham til at forstå, hvordan det føles.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Luksus i Provinsen
Hammerslag - Luksus i Provinsen Luksus i provinsen er temaet, når vært, Sofie Østergaard, byder indenfor i to boliger, hvor kvalitetsmaterialer har høj prioritet. Kristine Virén og Lars Lyng dyster mod Jacob Carlsson og Camilla Weidinger, når der skal gættes pris på en luksuslejlighed i Holbæk, der kombinerer historisk charme og moderne luksus. Afgørende bliver det, når de to hold skal gætte pris på en imponerende luksusvilla i Vipperød, der byder på betagende havudsigt og ultimativ luksus.

20:30  

Loppen & Lærlingen (3:8) - Den med lystræet
Loppen & Lærlingen (3:8) - Den med lystræet På et loppemarked i Kastrup bliver møbeldesigneren, Linette, og influenceren, Sofie, sluppet løs med hver 3.000 kroner på lommen. De får hjælp af to rutinerede genbrugseksperter, men hvem kan købe billigst, renovere bedst og få varerne solgt dyrest?

DR2

18:00  

Besat af kunstneriske tæpper
Besat af kunstneriske tæpper Mette Rode Sundstrøm har tapetseret sit gulv med farverige og kostbare tæpper, som hun selv betragter som kunstværker. For hvorfor beklæde gulvet med et gråt, kradsende bomuldstæppe, når man kan have et grønt silketæppe med en knurrende leopard? Vært Trine Ross lader fingrene løbe henover eventyrlige silketæpper og tager med Mette Rode Sundstrøm på jagt efter en arvtager for stuens tyndslidte Kelim-tæppe. I serien "Besat af" besøger Trine Ross passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Lasse Lindhardt Jensen Sendt første gang 02.12.14

18:30  

Weekendtur til Wien
Weekendtur til Wien Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Sankt Nikolaus, strudel og Schönbrunn slot. Tag med Gregg Wallace til Østrigs hovedstad, Wien. Julemarkedernes by. I løbet af tre dage besøger han nogle af byens 58 markeder i hestevogn, nyder varm gløgg og honningkager, dykker ned i byens julestemning - og hører historien om den populære østrigske juleklassiker 'Glade jul'.

19:15  

Verdens smukkeste togrejser - Alaska
Verdens smukkeste togrejser - Alaska Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Anchorage til Fairbanks. Tag med på en luksuriøs sightseeingtur ombord på Denali Star, der går gennem USA's største stat. Ruten er en 573 km lang odyssé langs Knik-fjorden, Susitnafloden og over den fantastiske Hurricane Gulch-bro til Nordamerikas højeste bjerg, Denali. Undervejs oplever vi, hvordan birkesirup bliver lavet, og Nenanas jernbanehistorie, inden turen slutter i Fairbanks, porten til Alaskas store vildmark.

20:00  

Filmperler: Smerte og ære
Filmperler: Smerte og ære Oscarnomineret spansk drama fra 2019. (Dolor y gloria) Den succesfulde filminstruktør Salvador Mallo plages af fysiske lidelser og en følelse af tomhed. I et forsøg på at genvinde sin fortid mindes han sin barndom i 1960'ernes Valencia, sin viljestærke mor, sin første kærlighed i 80'ernes Madrid og et smertefuldt brud. Filmen er sidste del af trilogien, der omfatter Begærets lov og Dårlig dannelse. Medvirkende: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandia, m.fl. Instruktion: Pedro Almodóvar.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde har fanget en sneleopard - et stort kattedyr, kendt som bjergspøgelset - og Petronix-redderne bruger, hvad de har lært om dyret for at kunne redde det.

18:30  

Svampebob Firkant VIII - jul
Svampebob Firkant VIII - jul

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn For at redde deres udødelige sjæle, må børnene konfrontere Arthurs ærkerival, Victor Van Helsing, og stjæle et magisk spejl.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

De særligt farlige II (3:3) Farvel Kofoedsminde
De særligt farlige II (3:3) Farvel Kofoedsminde Marco har været i retten for en række nye forhold og en dommer skal vurdere, om han er egnet til straf, eller om han skal blive boede på Kofoedsminde. Jan HC kæmper med at finde sig til rette i de nye, friere rammer, og Zacharias og hans mor venter på rettens afgørelse.

22:05  

McDonald og Dodds: Huset Crocketts fald
McDonald og Dodds: Huset Crocketts fald Britisk krimi fra 2020. Hun er en benhård, handlekraftig karrierekvinde. Han er en stilfærdig, tænksom nørd, der falder i ét med tapetet. Kommissær Lauren McDonald og kriminalassistent Dodds har intet som helst til fælles. Men da en ukendt mand findes død i den rige opfinder Maxton Crocketts herskabsvilla, må de to slå pjalterne sammen for at afsløre morderen.

23:35  

På vildspor i ødemarken (2:6)
På vildspor i ødemarken (2:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur Lars her skal ud på, skal han skaffe al mad selv. Undervejs får han dog en makker, han aldrig har mødt tidligere, og måske er det en, der kan hjælpe ham i kampen om at finde velegnet føde? Det kan blive nødvendigt, for helt nemt bliver det ikke. Nordvision fra Norge.

DR2

21:49  

Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden
Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden Naturbrandene i år har slået rekorder. Hawaii har oplevet den dødeligste naturbrand i statens historie, og i Canada og Grækenland hærger naturbrande stadig, og bliver kaldt de værste nogensinde. Men hvad er det, som puster til ilden?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Loch Ness-mysteriet (2:3) Jagten
Loch Ness-mysteriet (2:3) Jagten Britisk dokumentarserie fra 2022. (Monster: The Mystery of Loch Ness) De første filmoptagelser af Loch Ness-uhyret er blevet offentliggjort. Tv-værten og naturforkæmperen Peter Scott går i dialog med videnskabens skeptikere. Ekspeditioner til søen skal sikre endnu flere overbevisende filmoptagelser. Så fanger amerikaneren Robert Rines, hvad der ser ud til at være dyrets "luffer", "hele krop" og "hoved" under vandet. Er det beviser, som videnskaben ikke kan ignorere?

23:35  

Apokalypsen - Hitler angriber mod øst (1:2)
Apokalypsen - Hitler angriber mod øst (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Apocalypse: Hitler attaque à l'Est) Daggry d. 22. juni, 1941. Adolf Hitler indleder et overraskelsesangreb på Sovjetunionen og bryder sin ikke-angrebspagt med Josef Stalin. Hitler betragter det sovjetiske folk som underlegent og vil udvide Nazitysklands "lebensraum". Operation Barbarossa er begyndt. De første måneder går planmæssigt, og Den Røde Hær lider store tab. Trods mudder og kulde når nazisterne frem til udkanten af Moskva. Men en overraskelse venter.

23:35  

Tove i stykker
Tove i stykker Dansk prisvindende kortfilm fra 2020 Det er med livet som indsats, at skriften bliver til, og med det levede liv som selve litteraturens grundstof. En lydcollage af interviews og digtoplæsninger væves sammen med nogle skønne animationer og tager fat i det skæringspunkt, der var mellem liv og litteratur for Tove Ditlevsen. Vi møder både den hvidvinsdrikkende, bramfrie Tove og den skrøbelige, ensomme sjæl, der udgør den forfatter, som har givet os så mange ord og følelser med på vejen - fra 'Barndommens gade' og langt ind i voksenlivet. Hun har altid været der, men oplever alligevel at blive genopdaget fra nye sider for hver ny generation af læsere.

TVR
DR1

00:30  

Mord med dr. Blake (28)
Mord med dr. Blake (28) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

01:30  

Taggart: Øje for øje
Taggart: Øje for øje Skotsk krimiserie fra 2002. (Taggart: An Eye for an Eye) En kvindelig gynækolog bliver alvorligt såret af et skud fra et jagtgevær. Mistanken falder på en gruppe abortmodstandere, men gruppen benægter alt. De betragter livet som helligt og kunne ikke finde på at forsøge at slå et andet menneske ihjel. Taler de sandt? Burke og hans folk forsøger at finde svaret. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Manuskript: Stuart Hepburn. Instruktion: Patrick Harkins.

03:10  

Antikkrejlerne XXIV (19:25)
Antikkrejlerne XXIV (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:55  

Husdrømme X (9:10)
Husdrømme X (9:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Da Lorenz og Ann flytter til Sverige efter mange år i Schweiz, giver Lorenz' far, en schweizisk arkitekt, dem en husplan som afskedsgave. Men de forelsker sig så meget i drømmen om en villa, at de glemmer, hvad deres far tydeligt bad dem om - at få en svensk arkitekt! I stedet forsøger de kreative førstegangsbyggere Lorenz og Ann at løse problemerne selv, indtil de indser, at det tydeligvis ikke er en leg at bygge huse.

DR2

00:15  

Ruth Bader Ginsburg - retfærdighedens kriger
Ruth Bader Ginsburg - retfærdighedens kriger Amerikansk dokumentar 2018. (RBG) Kvindesagsforkæmpere og kulturikon. Den nu afdøde højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg er først de seneste år blevet et kendt ansigt i USA. Men hele sit liv har hun kæmpet for kvinders rettigheder og ligestilling. Dette personportræt udforsker hendes ekstraordinære liv, karriere og juridiske arv.

00:30  

Apokalypsen - Hitler angriber mod øst (2:2)
Apokalypsen - Hitler angriber mod øst (2:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Apocalypse: Hitler attaque à l'Est) Oktober 1941: Den nazistiske hær står ved Moskvas porte. Men den tyske fremrykning er ved at gå i stå, og Moskva forskanser sig. Vinteren sætter ind. Temperaturerne falder til -28°. De tyske soldater har ikke fået deres vinteruniformer. Modstanden er massiv. I sommeren 1943 beordrer Hitler de tropper, som stadig er i live, til at bryde igennem fjendens linjer nær den ukrainske grænse ved Kursk. Kan Hitler overvinde Stalin?

01:45  

Hvad siger din stil? - Alt var for meget i 80'erne
Hvad siger din stil? - Alt var for meget i 80'erne Kvinder med kæmpe skulderpuder og mænd med make-up. 80'erne var både penge og power, men også fitness og det androgyne look. Musiker Lucky Lo elsker 80'erne og er meget inspireret af bl.a. Top Gun i sin stil. Men hvor finder vi egentlig spor af 80'erne i vores garderober, som også er moderne i dag?

02:15  

Londongrad (2:3) 14 mystiske dødsfald
Londongrad (2:3) 14 mystiske dødsfald Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Da Putin kommer til magten, falder Boris Beresovskij i unåde og må flygte til Storbritannien. Her planlægger han at vælte Putin - men planen har en pris. I et desperat forsøg på at få sin milliardformue ud af Rusland udtænker han i samarbejde med Scot Young en risikable plan: Project Moscow. Men da projektet falder til jorden, begynder folk at dø.

03:10  

Valhalla-mordene (1:4)
Valhalla-mordene (1:4) Islandsk krimiserie fra 2019. (The Valhalla Murders) Katrín 'Kata' Gunnarsdóttir er en ambitiøs politikvinde med drømme om at blive chef for Reykjaviks efterforskningsafdeling. Men da en ældre mand findes myrdet ved byens gamle havn, bliver det starten på en række dramatiske begivenheder, som ligger uden for Katas kontrol.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GLAMSBJERG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0925151933